A harmadik babáról vallot Cooky kedvese, Debóra: tiszta vizet öntött a pohárba

Forrás: Szécsi Debóra -
baba Cooky család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és kedvese, Szécsi Debóra életét két gyönyörű kisfiuk teszi teljessé. Bár már többször elmondták, nem szeretnének több gyereket, a követők mégis gyakran felteszik a kérdést: mikor jön a következő baba.

Debóra és Cooky kétgyerekes szülőként boldog családot alkotnak. Mégis sokszor kapják, azt a kérdést rajongóiktól, hogy mikor várható új családtag érkezése.

Cooky és Debóra kisfiukkal Forrás: Szécsi Debóra

Debóra most újra eloszlatta a kétségeket: „Nem tervezünk babát! Úgy érezzük, most teljes a családunk, valamint mivel már nem olyan picik, sőt Kevin szeptembertől ovis lesz, így én is tudok koncentrálni más dolgokra. Például a saját vállalkozásomra" – válaszolta az influencer az Instagram-oldalán.

A fiatal anyuka a gyerekei mellett sok időt tölt testmozgással, ami látszik is rajta,remek formában van. Bomba testét meg is mutatta követőinek az egyik Insta posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.