Újabb csapás érte Bakács Tibort: innen is kirúgták a Megasztár egykori zsűritagját

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Hócipő Megasztár Bakács Tibor Farkasházy Tivadar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakács Tibornak újabb nehézséggel kell szembenéznie: erről a munkahelyéről is kirúgták. 

Bakács Tibor élete sok nehézséget tartogatott eddig is számára. A megasztáros zsűrizés után egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, majd azzal került a címlapokra, hogy szalámit lopott. Ezek után ismét a visszavonulást választotta, évekkel később azonban újra megismerhette a helyzetét a nyilvánosság, hiszen kiderült, hogy takarítással keresi a kenyerét, ahonnan azóta elbocsátották.

Bakács Tibort újabb helyről menesztették Forrás: MTI/Kovács Attila

Bakács elárulta, hogy egyáltalán nem haragszik. "Semmi bajom Teddyvel, sőt, de már nagyon unom ezt. Csak azt tudom mondani, hogy sok sikert neki és hajrá Hócipő! Rosszul esik nyilván, de túlélem, volt már ilyen, három nap alatt túl leszek rajta" - mondta.

Sztárok, akiknek van pénzük, mégis lopáson kapták őket: Britney Spearstől Bakács Tiborig

Érthetetlen, hogy a sztárok, akiknek rengeteg pénzük van, miért alázzák meg saját magukat azzal, hogy lopnak, mégis gyakran előfordul... Nagyon sok világsztárt kaptak már rajta, de ilyen nemcsak a külföldi hírességekkel fordul elő, hanem a magyarokkal is. Sosem fogjuk elfelejteni Bakács Tibor Settenkedő esetét a szalámival! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.