Érthetetlen, hogy a sztárok, akiknek rengeteg pénzük van, miért alázzák meg saját magukat azzal, hogy lopnak, mégis gyakran előfordul... Nagyon sok világsztárt kaptak már rajta, de ilyen nemcsak a külföldi hírességekkel fordul elő, hanem a magyarokkal is. Sosem fogjuk elfelejteni Bakács Tibor Settenkedő esetét a szalámival!

Winona Ryder

Winona RyderForrás: AFP/Larry Busacca

A bolti szarkák királynőjének is lehetne hívni Winona Rydert, hiszen az ő esete híresült el a leginkább. 2001-ben tartóztatták le, mert 5500 dollár értékű ruhát és kiegészítőket lopott. Biztosak lehetünk abban, hogy lett volna pénze kifizetni, de ő inkább a lopást választotta. A színésznő persze kleptomániával küzdött, de nem mindenkinek van ilyen mentsége.

Megan Fox

Megan FoxForrás: AFP

A szexi színésznő nem mindig volt ilyen tehetős, fiatalabb korában sajnos sok mindenről le kellett mondania, amiről pedig nem volt hajlandó, azt eltulajdonította. Megan Fox a többi között sminktermékeket lopott, ugyanis azokra nem volt pénze. 

Britney Spears

Britney SpearsForrás: Northfoto

A híres énekesnő sok mélyponton van már túl, de talán arra mindenki emlékszik, amikor leborotválta a fejét. Britney Spears azonban itt még nem állt meg, állítólag ezek után megpróbált ellopni egy parókát, hiszen valamivel el kellett takarnia a kirohanásának eredményét. 

Kesha

KeshaForrás: AFP/Frederic J. Brown

Az énekesnő karrierje előtt igen rossz körülmények  között élt, olyannyira, hogy szinte hajléktalan volt. Így ő nem ruhákat, és nem is sminkcuccokat lopott, hanem ételeket. Így tudta csak átvészelni azt a borzalmas időszakot, de szerencsére ez már a múlté. 

Bakács Tibor Settenkedő

Bakács TiborForrás: MTI/Máthé Zoltán

Igen nagy felháborodást keltett, amikor kiderült, hogy Bakács Tibor lopott. Akkoriban a Megasztár zsűrijeként és újságíróként ismerte őt az ország, arra pedig senki nem számított, hogy egyszer ilyen helyzetben látják a hírességet. Bakács Tibor egy rúd szalámit lopott, és nem is tagadta: elárulta, hogy nagyon éhes volt.