Megtörten nyilatkozott a Gödön halálra késelt nő édesanyja: "A szívét is átszúrta az az embertelen férfi"

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál utolsó szavak Göd szörnyű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, halálra szurkálta párját egy pillangókéssel egy férfi Gödön szerda éjszaka. A gyilkos tett érthetetlen, mivel a pár alig néhány hónapja ismerte csak egymást.

Kétségbeesett, hangos sikoly verte fel éjszaka a gödi utcát: a 34 éves Enikő segítségért kiáltott, miután a párja egy pillangókéssel támadt rá. Egy éppen hazaérkező szomszéd meghallotta a nő sikoltását és azonnal a segítségére sietett. Ráordított a támadóra, aki a szomszéd megérkezésekor azonnal elmenekült a helyszínről. Ekkor Enikő az árokban feküdt összeszurkálva. A segítségére siető férfi mentőt és rendőröket hívott a sorsára hagyott nőhöz.

Egy, a gyilkosság közelében lakó férfi elmondta a Blikknek, hogy hallotta a tragikus sorsú nő utolsó szavait:

„Megígérted, hogy nem fogsz bántani!"

A gyilkos férfit, Lászlót a gyilkosság helyszínétől 2 kilométerre, a szülei házánál fogták el a rendőrök. A véres pillangókést egy mogyorófa mellett dobta el.

Pillangókéssel ölt meg párja egy nőt Gödön. Forrás: Shutterstock

„Három hete is volt náluk egy balhé, amikor a családfő születésnapját ünnepelték. Rendesen felöntöttek a garatra, Lacika pedig teljesen begőzölt. A párja beugrott a kocsijába és padlógázzal elhajtott. Előtte üvöltöztek és dulakodtak is egymással. A zsarukat is kihívták rájuk. A szülők nagyon rendes emberek, de a fiuk kicsapongó életet élt, rendszeresen drogozott is." – mesélte a Blikknek a család egyik közeli ismerőse.

Enikő szintén a településen élt a szüleivel és a 10 éves kisfiával. A lapnak megtörten nyilatkozott a 74 éves édesanyja.

"Este elment és azt ígérte, reggel haza jön. Kerestük már mindenfelé, aztán délután kettőkor hívtak a rendőrök, hogy a lányomat előző este megkéselték. Azonnal bementünk a kórházba. Az intenzíven feküdt mély altatásban.

Előtte négyszer kellett újraéleszteni. Még lélegzett, de azt mondták, készüljünk fel a legrosszabbra. Még el sem tudtunk tőle búcsúzni. Azt nem tudjuk, pontosan hány vágás érte, de rengeteg vért vesztett. Az biztos, hogy a szívét is átszúrta az az embertelen férfi"

– mesélte sírva az édesanya, Vajó Györgyné.

Mint kiderült, Enikő és a gyilkos férfi mögött néhány hónapos kapcsolat állt, ami az utóbbi időben megromlott. Megtudtuk, hogy László rendszeresen megfenyegette és bántalmazta a nőt, és nem akarta, hogy véget érjen a kapcsolatuk. A 34 éves Enikő egy 10 éves kisfiút hagyott árván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.