Hihetetlen: Alsónadrágjába tömködve lopott el 5 millió forintot az Aldi egyik dolgozója - erre költötte a teljes összeget

Forrás: Thinkstock -
Aldi tolvaj prostituált alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónap alatt rendszeresen tömködte az alsógatyájába a lopott pénzt az Aldi egyik 34 éves dolgozója Angliában.

Steven Pyle, az Aldi egyik 34 éves dolgozója Angliában inkább az alsónadrágjába tömködte a bevételt az áruházi széf helyett. A férfi nem mindennapi lopását a széfre néző biztonsági kamera megörökítette, ráadásul hiába viselt maszkot a férfi, így is könnyen felismerhető volt.

Pyle feladatköréhez tartozott, hogy a szupermarket bevételét a széfben helyezze el addig, amíg a biztonsági cég emberei meg nem érkeznek a pénzért. Ám amikor az átszámolás közben később kiderült, hogy eltérés van a készpénz és az elszámolt összeg között, megnézték a széfet figyelő kamera felvételeit. Így derült ki, hogy Pyle a nadrágjába dugdosta a bankjegyeket - írja a Mirror.

Alsónadrágjában lopott 5 milliót az Aldi egyik dolgozója, az egészet kokainra és prostituáltakra költötte Angliában (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

A rendőrség figyelmét azonban csak akkor keltette fel, amikor bizalmi pozíciójából hirtelen felmondott, és még a felmondási idejét sem szerette volna letölteni a bolthálózatnál. Ekkor vizsgálták meg alaposabban a felvételeket, és így bukott le a nadrágbélelő tolvaj.

A férfi idén április és május között összesen 12 690 fontot (5,2 millió forint) tulajdonított el szokatlan módszerével a munkáltatójától.

A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a férfi kokainfüggő és napi 150 fontot (62 ezer forint) költ kábítószerre. Alkalomadtán pedig 16 korsó sört is megivott egy-egy napon. Bevallása szerint az alkohol és a drog mellett a pénz többi részét prostituáltakra verte el.

Pyle a bíróság előtt elismerte tettét, így megúszta a börtönt, az alsógatyás lopásokat 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetéssel és 80 óra közmunkával büntették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.