"Szorul a hurok a nyaka körül" - Fekete Dávid életveszélyes fenyegetést kapott a börtönben

Forrás: tv2 -
fenyegetés Fekete Dávid börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid sikkasztás miatt van rács mögött, ahol állítólag halálos fenyegetéseket kapott.

Fekete Dévid sikkasztás miatt ül a győri börtönben, mióta bekerült, azóta nem látta a gyerekeit, nem is kéri feleségét, hogy vigye be őket, mert tudja, hogy a börtön nem gyerekeknek való hely. Még a volt énekes számára is meglehetősen veszélyes.

Fekete Dávidot megfenyegethették Forrás: tv2

A Blikk információi szerint ugyanis halálos fenyegetéseket kapott.

Szorul a hurok a nyaka körül! Megfenyegették bent a bűnözők, ami nem tréfa. Annak a pesti bandának ülnek bent tagjai, akikkel Fekete korábban üzletelt.

A rendőrség folyamatosan végzi a kihallgatásokat. Fekete Dávid elsősorban autókkal üzletelt, de hamis műkincsekkel is. A hatóság a nyomozás során jutott el banda vezetőjéhez, amely nem jelent jót Dávidnak.

Amikor kiderültek a simlisségek, már akkor megkeresték Feketét, majd lefektették a játékszabályokat, ami szerint játszania kell, ha hűvösre kerül.

A kriminálpsztichológus szerint ritka, hogy itthon valaki ilyen fenyegetést kapjon a börtönben.

"Minden lehetséges, akár az is, hogy életveszélyes fenyegetést kapott, de azért azt tudni kell, hogy a börtön elég zárt világ, odáig nehéz elérni. A bűntársakat elkülönítik, ügyelnek arra, hogy ne találkozzanak, ne egy folyosón legyenek" - mondta. Elárulta, mi a jellemzőbb a fogvatartottakra. "A középkorú fogvatartottakra jellemző, hogy kitalálnak olyan, valójában nem is létező történeteket, amivel azt próbálják bizonyítani, hogy veszélyben vannak. Így próbálnak előnyösebb helyzetbe kerülni a börtönön belül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.