"Mit ölelgessük egymást?" - Szőke Zoltán esett ki a Totemből, de volt, aki örült a távozásának

tv2 -
kiesett Szőke Zoltán színész Totem (műsor) műsor távozik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltánnak hamar távoznia kellett a Totem című műsorból. Csalódottságát nem is titkolta a kamerák előtt.

A Totem című műsorban izgalmas pillanatoknak lehettek tanúi a nézők. A Szarvasok csapatának kellett párbajoznia, akik Szőke Zolit választották a megmérkőzőnek, ellenfele pedig a lemezlovas Hamvai P.G. volt.

Szőke Zoltán hamar távozott a Totem című műsorból. tv2

A párbajt Zoli vesztette el, így távoznia kellett a TV2 műsorából. A Barátok közt egykori sztárja és társai között feszültség volt, mert a színész korábban beolvasott a játékosonak, akik ezt nem igazán nézték jó szemmel. Leginkább Leó akadt ki az elhangzottakon, és ő azóta nem szimpatizált Zolival. De többen is voltak, akik ellene fordultak.

A színész nem titkolta, hogy csalódott és búcsúzóul a következőket mondta a csapattársainak:

„Megkaptam a lehetőséget, és nem használtam ki. Mondhatnám úgy is, hogy nem volt szerencsém. Valamiért így kellett lennie. Köszönöm azt a tanítást, amit ebben az elmúlt jó pár napban kaptam tőletek. Van min dolgoznom. Köszönöm nektek! Kívánom azt, hogy a Szarvasok nyerjék ezt a játékot, lélekben veletek leszek végig"

Leó még azt is kritizálta, hogy a csapattársai méltó módon búcsúztak el a színésztől.

„Én azt vártam volna el a csapattársaktól, hogy azt mondják, hogy Zoli, ez nem működik, ez nem így van. Mit ölelgessük egymást? Nekem ez álszent dolog, nekem ez nem fér bele" - nyilatkozta az egykori valóságshow szerepelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.