"Ő egy nagyon rosszindulatú ember" - egyre többen fordulnak Szőke Zoltán ellen a Totemben

Leo Szőke Zoltán Hamvai PG Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Totem című kalandrealityben Szőke Zoltán személye sok feszültséget okoz a Szarvasok csapatában: Leo és Hamvai PG megbeszélték, miért nem szeretik a színészt.

Szőke Zoltánnak már a második napon sikerült sokakat maga ellen fordítania, és úgy tűnik, hogy a Szarvasok csapatában továbbra sem szimpatizálnak vele túlságosan a társai, Hamvai PG és Leo legalábbis biztosan nem. A Totem című kalandrealityben az együttműködés mindennél fontosabb lenne, de úgy tűnik, hogy

"Saját magának hazudik, meg mindenki másnak. Ő egy színész, beleragadt egy szerepbe, és ő egy nagyon rosszindulatú ember. Eljátssza, hogy spiryboy, merthogy spirituális, közben szerintem egy spirituális embernél veszettül nem fér bele, hogy így viselkedik. Csak saját magára van tekintettel és állandóan hazudik" - mondta Hamvai PG.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.