Véget ért Aurelio ügyének tárgyalása: a vádlott zokogásban tört ki

zokogás Aurelio tárgyalás VV Aurelio ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberrablás miatt állt ma a Szegedi Ítélőtábla elé az egykori VV-győztes, Aurelio Caversaccio.

Úgy volt, hogy ma végre pont kerül a közel négy éve húzódó ügy végére, és ítélet születik az emberrablással vádolt Aurelio ügyében. A bíróságon egy általános orvosszakértő-, illetve pszichológus szakértő is megjelent, de Aurelio ügyvédje elmondta, hogy egy pszichiáter szakértő meghallgatása is szükséges: ám az orvos nem vett részt a mai tárgyaláson betegség miatt -adta hírül a Blikk.

A szakértő Aurelio magánéletéről beszélt, és elmondta, hogy párkapcsolatai hullámzóak voltak, és nehezen illeszkedett be az iskolai közegbe is. A szakember beszédéből kiderült, hogy a VV-győztesnek öngyilkossági gondolatokkal is küzdött, és az is, hogy Aurelio felelősnek érzi magát édesapja haláláért, hiszen amikor apja beteg volt, ő gyakran nyúlt különböző szerekhez. Ennek hallatán a vádlott olyan zokogásban tört ki, hogy egy kis időre félbeszakították a tárgyalást.

A tárgyalás végén nem született ítélet: novemberben a harmadik szakértő meghallgatásával tovább folytatódik Aurelio bűntetőpere, és kiderül, börtönbe kell-e vonulnia.

Forrás: Aurelio / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.