Kiakadtak a nézők az RTL Klub sztárjának távozásán: sokan remélik, hogy látják még a műsorban

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Survivor Zsófi Survivor Sabira Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan fordulattal kellett szembesülniük a Survivor játékosainak: újraosztották a csapatokat, tehát mostantól nincsenek civilek és celebek, hanem mindkét törzs vegyes. Sajnos, ez a fordulat azonban már nem menthette meg a sárgák közül kiutált Zsófit, neki távoznia kellett.

Bár Zsófi távozása a nézőket is megosztja, kommentekben sokan úgy vélik, kár, hogy kiesett és bíznak benne, hogy valamilyen csavar folytán a szerkesztők visszahozzák.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Zsófi korábban arról beszélt, már nem bírja a rengeteg bántást és inkább feladja a játékot, később azonban elárulta, hogy kitartott volna a végsőkig. A csapatok újraosztásának a legnagyobb nyeretese Sabira lett, aki szinte biztos, hogy kiesett volna a következő törzsi tanácson, ha marad az eredeti felállás. "Kétszínűnek látnak, de nem tudják, mi zajlik bennem, mire gondolok" - mondta el a lány, aki azt sem tagadja, egyrészt emberségből, másrészt viszont taktikai megfontolás alapján játssza a játékát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.