Sokkoló részletek láttak napvilágot: így lőtte le kisfiát a kegyetlen gyilkos Dunakeszin

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság gyilkos sokkoló Dunakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet derül ki a Dunakeszin történt tragédiáról, ahol egy 54 éves férfi hidegvérrel gyilkolta meg a családját.

Ahogy arról hírt adtunk, B. Zoltán vasárnap este megölte anyósát, volt szerelmét és kisfiát Dunakeszi egyik csendes kis utcájában. A helyszínről rengeteg fotó látott napvilágot, sőt, a meggyilkolt édesanya új kedvese is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

A vasárnap esti mészárlásban az édesapa családja után saját magával is végzett, most pedig fény derült arra is, hogy vitte véghez szörnyű tettét.

A férfi először volt párját, Melindát és anyósát, Évikét, végül pedig a puskaropogásra kirohanó Maxot lőtte le. Zoltán ezután ment vissza a házba, és fordította maga ellen vadászpuskáját.

A kis Max dédnagymamája csak a helyszínre érve szembesült azzal, hogy lánya, unokája és dédunokája nincs többé; az idős asszonyt a mentők vitték el a ház elől - írja a Bors.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.