Ahogy mi is megírtuk, szörnyű tragédia történt az éjjel Dunakeszin: egy 54 éves férfi vadászpuskával lelőtte volt kedvesét, annak édesanyját és saját gyermekét, majd magával is végzett. 

Lövések ébresztették vasárnap éjjel Dunakeszin a Kisfaludy utca lakóit. Egy 54 éves férfi végzett családjával, majd magával is. A meggyilkolt édesanya új szerelme a Facebookról értesült a tragédiáról és azonnal a helyszínre sietett. Sz. Tamás teljesen összetört; kapcsolata jól alakult Melindával, már arra készültek, hogy egy család lesznek. A férfi szerint ez okozhatta a tragédiát: a kisfiú ugyanis elmesélte édesapjának, hogy megismerte édesanyja új kedvesét és már gyerekeivel is együtt játszott - írta meg a Blikk.

Az öngyilkos apa féltékenység miatt irtotta ki a családját.Fotó: Koncz Márton - Origo

A tragédia napján a kisfiú édesapjánál volt láthatáson, míg Melinda és Tamás egész nap wakeboardoztak. Az édesanya hét órára várta haza gyermekét, de volt férje csak nem jelent meg a kisfiúval. Amikor végre hazaértek, a nő felelősségre vonta a férfit, s megfenyegette, hogy a rendőrséghez fordul, ha ez újra megtörténik. A férfinál ekkor pattant el valami, elővette a vadászpuskát, végzett Melindával és az anyjával is. Az utcára futó kisfiút állítólag többször is meglőtte. 

A családot és a szomszédokat is sokkolta az eset. A megölt kisfú dédnagymamája sokkot kapott, kórházba kellett szállítani.