Megszólalt a Dunakeszin meggyilkolt édesanya új kedvese: ezért irtotta ki az apa a családját

Fotó: Koncz Márton - Origo -
mészárlás láthatás családirtás féltékenység Dunakeszi családi tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, szörnyű tragédia történt az éjjel Dunakeszin: egy 54 éves férfi vadászpuskával lelőtte volt kedvesét, annak édesanyját és saját gyermekét, majd magával is végzett. 

Lövések ébresztették vasárnap éjjel Dunakeszin a Kisfaludy utca lakóit. Egy 54 éves férfi végzett családjával, majd magával is. A meggyilkolt édesanya új szerelme a Facebookról értesült a tragédiáról és azonnal a helyszínre sietett. Sz. Tamás teljesen összetört; kapcsolata jól alakult Melindával, már arra készültek, hogy egy család lesznek. A férfi szerint ez okozhatta a tragédiát: a kisfiú ugyanis elmesélte édesapjának, hogy megismerte édesanyja új kedvesét és már gyerekeivel is együtt játszott - írta meg a Blikk.

Az öngyilkos apa féltékenység miatt irtotta ki a családját. Fotó: Koncz Márton - Origo

A tragédia napján a kisfiú édesapjánál volt láthatáson, míg Melinda és Tamás egész nap wakeboardoztak. Az édesanya hét órára várta haza gyermekét, de volt férje csak nem jelent meg a kisfiúval. Amikor végre hazaértek, a nő felelősségre vonta a férfit, s megfenyegette, hogy a rendőrséghez fordul, ha ez újra megtörténik. A férfinál ekkor pattant el valami, elővette a vadászpuskát, végzett Melindával és az anyjával is. Az utcára futó kisfiút állítólag többször is meglőtte.

A családot és a szomszédokat is sokkolta az eset. A megölt kisfú dédnagymamája sokkot kapott, kórházba kellett szállítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.