Dunakeszi családi mészárlás: a dédnagymama a helyszínen tudta meg, mi történt családjával

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság mészárlás vérengzés Dunakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, döbbenetes dolgok zajlottak le vasárnap késő este Dunakesziben, miután egy 54 éves apa kiirtotta a családját.

Egy férfi vadászfegyverrel végezte ki családját: volt anyósát, párját és közös gyermeküket a nyílt utcán lőtte fejbe. A helyszínen mindhárman életüket vesztették. Az esetről sokkoló részletek láttak napvilágot, sőt, a Blikk információi szerint Dunakeszi utcáin most is zajlik az élet, ugyanis hétfőn délelőtt a helyszínelés még mindig tartott a vérrel borított utcában.

A lap épp a helyszínen tartózkodott, amikor a megölt kisgyermek dédnagymamája látogatóba érkezett: ő a helyszínen tudta meg, mi történt. A borzalmakat hallva az idős asszony rosszul lett, a tragédiától teljesen összetörve szinte önkívületi állapotban kiabált, mentőt kellett hívni hozzá. Úgy tudni, a döbbenetes események hátterében szerelemféltés áll.

A dédnagymama a helyszínen tudta meg, mi történt családjával (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Nemcsak a kisgyermek dédnagymamája, de a meggyilkolt édesanya jelenlegi párja is később értesült a történtekről; ő a Facebookról tudta meg, mi történt. A férfi imádta Melindát és annak kisfiát is, együtt tervezték a jövőt. A sokktól csak annyit tudott mondani, hogy aki a gyermekét megöli, az nem ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.