Ahogy arról mi is hírt adtunk, döbbenetes dolgok zajlottak le vasárnap késő este Dunakesziben, miután egy 54 éves apa kiirtotta a családját.

Egy férfi  vadászfegyverrel végezte ki családját: volt anyósát, párját és közös gyermeküket a nyílt utcán lőtte fejbe. A helyszínen mindhárman életüket vesztették. Az esetről sokkoló részletek láttak napvilágot, sőt, a Blikk  információi szerint Dunakeszi utcáin most is zajlik az élet, ugyanis hétfőn délelőtt a helyszínelés még mindig tartott a vérrel borított utcában.

A lap épp a helyszínen tartózkodott, amikor a megölt kisgyermek dédnagymamája látogatóba érkezett: ő a helyszínen tudta meg, mi történt. A borzalmakat hallva az idős asszony rosszul lett, a tragédiától teljesen összetörve szinte önkívületi állapotban kiabált, mentőt kellett hívni hozzá. Úgy tudni, a döbbenetes események hátterében szerelemféltés áll.

A dédnagymama a helyszínen tudta meg, mi történt családjával (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Nemcsak a kisgyermek dédnagymamája, de a meggyilkolt édesanya jelenlegi párja is később értesült a történtekről; ő a Facebookról tudta meg, mi történt. A férfi imádta Melindát és annak kisfiát is, együtt tervezték a jövőt. A sokktól csak annyit tudott mondani, hogy aki a gyermekét megöli, az nem ember.