L.L. Juniort kizárták kisfia gázolásának ügyéből

Hopp Csilla gázolás tárgyalás bíróság Lesi Dávidka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior csak a hallgatóság között foglalhat helyet a tárgyaláson, ugyani elfogultság miatt kizárták kisfia, Dávidka gázolásának ügyéből.

A Bors úgy tudja, hogy napokon belül fordulat állhat be Lesi Dávidka gázolásának ügyében. A nyomozóhatóság gondatlanságból elkövetett emberölés a vádjával nyújtotta be az ügyészséghez papírokat Hopp Csilla, a gyászoló édesanya ellen. A történtek után Junior is Csillát hibáztatta a kisfiú haláláért, ám később mindenki belátta, hogy nem akadályozhatta volna meg a tragédiát.

Ügyvédje azt reméli, hogy Hopp Csilla nem kerül bíróság elé Forrás: RTL

Az Árva Szülők Alapítvány petíciót indított azért, hogy Csillát ne ítéljék el, gondatlan emberölés miatt ugyanis öt év börtönt is kahat a vádlott. A kiáltványt Junior is aláírta, és rajta kívül még vagy 1500 ember. A jog szerint azonban a felelősséget meg kell állapítani, a rendőrség hivatalból indított nyomozást. A rappert most kizárták az ügyből elfogultság miatt.

"Bár részt szeretett volna venni, elfogultság miatt kizártak az ügyből. Így nem védheti meg a gyermeke édesanyját a bíróságon. Ha ott is akar lenni, akkor csak a hallgatóság soraiban foglalhat helyet. Bénító érzés lehet, hogy érdemben egy szót sem szólhat abban az ügyben, ami szó szerint az ő testéből és az ő életéből is kiszakított egy darabot" - mondta a lapnak Junior egyik barátja.

L.L. Junior belátta, hogy Csilla nem tudta volna megakadályozni a tragédiát. Forrás: L.L. Junior / Instagram

A bíróság a lapot arról tájékoztatta, hogy az ügyészségi döntés folyamatban van. Csilla ügyvédje azt reméli, hogy megszüntetik az eljárást, és nem lesz tárgyalás. Ha mégis bíróság elé citálják Csillát, akkor a felmentését fogják kezdeményezni. Úgy gondolja, ebben az ügyben nem történt klasszikus gondatlanság. Amikor egy gyermek kirántja a kezét az anyjáéból, azt képtelenség megakadályozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.