Elárulták az RTL Klub sztárját: "Ha mások szemébe hazudok, tovább jutottam volna"

Forrás: RTL Klub -
Filipánics Bálint Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb versenyzőnek kellett távoznia a Survivor Guazabara törzséből: Filipánics Bálintot társai a Holtak szigetére száműzték.

"Meglepődtem, hogy engem akartak a legtöbben a törzsön kívül látni, főleg úgy, hogy még több celeb van a törzsben, mint civil, azt gondoltam, jobban összetartunk. Azt hittem, tovább jutok majd, azt pedig árulásként éltem meg, hogy Járai Máté is az én nevemet írta. Tudom, hogy mindenki taktikázott, és saját magát akarta jobb helyzetbe hozni, gondolom, Máté tartott tőlem, mert erős játékosnak gondolt. Utólag már tudom, hogy taktikával, valamint azzal, ha mások szemébe hazudok, tovább jutottam volna, de én őszintén akartam játszani" - nyilatkozta Bálint a Blikknek.

A játékos a Zsófival való kapcsolatáról is beszélt: "Lehet, hogy az ő részéről taktika volt, hogy közeledett hozzám, ezt nem tudom. Talán inkább az hozott össze minket, hogy sokak szemét szúrtuk a törzsben, de az biztos, hogy nekem eszembe sem jutott kint csajozni" - mondta el Bálint.

Forrás: RTL Klub

Ez is érdekelhet: Spontán orgazmust élt át a Survivor játékosa a szigeten: "Ne leheljél rá k*rvára senkire!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.