Borzalmas körülmények között nevelte gyermekeit a gyilkos anya, aki korábban felnőttfilmekben szerepelt

gyilkosság anyaság gyerekgyilkos család felnőttfilm brutális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot sokkolta az olaszországi gyerekgyilkosság. A magyar anyuka azért ölte meg hidegvérrel kétéves kisfiát,  mert képtelen volt elfogadni, hogy a bíróság ideiglenesen az édesapánál helyezte el Alexet.

Egyre több részlet lát napvilágot arról az anyáról, aki megölte kisfiát Olaszországban. A magyar nő korábban Dömsödön élt egy olyan házban, ahol fűtés sem volt. A Tények úgy tudja, hogy a nő minden pénzét elszórta, sosem költött a gyerekeire, és tápszert is alig tudott adni nekik. A helyiek azt mondták, a nő idősebbik, a most 22 éves fiát is elvették tőle kiskorában, sőt, úgy tudni, a 44 éves Katalin már terhessége alatt ki akarta oltani kisfia életét.

A dömsödiek elmondása szerint Katalin a Balettintézetbe járt, el is végezte, később azonban gyakran bajba keveredett. Kiderült az is, hogy a korábbi kapcsolatából született fiát korábban elvették tőle, és a gyereket a nő anyja nevelte fel. A nő korábban Magyarországon és Olaszországon is szerepelt pornófilmekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.