Ők lettek 2021 nyerő párosa: erre költik el a nyereményüket

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Kármán Odett Kamarás Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő páros ötödik szériáját és ezzel négy és félmillió forintot Kamarás Norbi és Kármán Odett nyerték. Azt is elárulták, mire költik a pénzt. 

Három pár küzdött meg egymással a Nyerő Páros utolsó adásában, amiből Norbiék kerültek ki győztesen.

"Norbival külön kasszán vagyunk, így elfeleztük a pénzt. Régi nagy álmom volt egy saját ruhamárka indítása, ezért is tanultam korábban textilrajzoló és modelltervező szakon. Eddig erre gyűjtögettem a pénzemet, most viszont van egy induló tőke, amivel beindítom az üzletet, sőt, ez már folyamatban is van. Ezen felül vettem magamnak egy fényképezőgépet, mert a fotózás is érdekel, de próbálok egy kis pénzt félre is tenni" - mondta el a Blikknek Odett.

Norbi egyelőre félreteszi a nyereményt. "Szeretnék egy lakást vagy egy kis házat venni vidéken, ami az enyém, és biztos pont lenne az életben. Régóta gyűjtök rá, most egy lépéssel közelebb kerültem hozzá" - nyilatkozta.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.