Nyerő páros: kialakult a TOP3-as mezőny, közülük fog kikerülni az abszolút győztes

Forrás: RTL KLub -
Molnár Gusztáv Nyerő páros Kamarás Norbert Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi szimpátiaszavazás során nagy volt a tét, hiszen most alakult ki a TOP3-as mezőny a Nyerő párosban: kiderült, kiknek van esélyük megnyerni ezt a címet. 

A hetekig tartó kemény küzdelem, taktikázás és feszültség után kialakult a Nyerő páros TOP3-as mezőnye. A legutóbbi szimpátiaszavazáson L.L. Junior és párja, valamint Kamarás Norbi és párja ültek a kanapén, nekik kellett izgulniuk azon, vajon támogatják-e őket a társaik. Molnár Guszti és Vivi ismét meglepetést okoztak, hiszen annak ellnére, hogy rengeteg vérremenő vitájuk volt Juniorékkal, mégis őket akarták volna benntartani a játékban.

Nyerő páros: kialakult a TOP3-as mezőny Forrás: RTL KLub

Mivel azonban Pataki Zitáék Kamarás Norbiék mellett voksoltak, szavazategyenlőség alakult ki, és az összegyűjtött pénz döntött a párok sorsáról: Norbiéknak volt nagyobb összeg a számlájukon, így ők folytathatják a küzdelmet a Nyerő páros címért. Ezzel kialakult a TOP3-as mezőny, amibe Pataki Zita és párja, Ati kerültek be, valamint Molnár Guszti és szerelme, Vivi, és Kamarás Norbi párjával, Odett-tel. Közülük fog kikerülni. A feszültségekkel teli szavazás és a legkeményebb közös játék után a TOP3-as mezőny egy indiai vacsorával lazítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.