Nyakon szúrta egy csirkecsonttal orvosát az oltásellenes férfi

Forrás: Shutterstock -
MMA harcos gyilkosság oltásellenesség csirkecsont koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek egy orosz MMA-harcos ellen, aki csirkecsonttal gyilkolta meg orvosát. A férfi, aki magát oltatlan bérgyilkosnak nevezi, azért ölte meg a doktort, mert összekülönböztek a Covid-oltás fontosságát illetően.

A 27 éves Akmal Khozhievet Guamban vették őrizetbe, mert álltólag megfojtotta és megszúrta Dr. Miran Ribatit egy állatcsonttal.

Khozhiev köztudottan vakcinaellenes, a közösségi médiában kampányt is folytatott az oltások ellen, állítva, hogy "az oltás nem működik", és másokat is arra buzdított, hogy ne oltakozzanak. Orvosával azonban megmaradt közöttük a baráti kapcsolat, a végzetes estén is együtt vacsoráztak.

Étkezés közben összevitatkozott a két férfi a védőoltások fontosságán, ami azzal végződött, hogy az ismert harcos azt mondta orvosának, hogy "nem bízom többé benned", majd egy az étkezésből visszamaradt csonttal többször is megszúrta az orvost.

A férfit még a helyszínen elfogták, azonnal bevallotta tettét.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.