Kelenföldi gyilkos öngyilkosság: megrázó nyilatkozatot tett az özvegy

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság öngyilkos Kelenföld öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kelenföldi toronyház 14. emeletéről vetette le magát egy férfi, éppen egy kétgyerekes anyára, Erzsébetre zuhant. Mindketten szörnyethaltak. A tragédiát a nő két kisgyereke is végignézte, apjuk néhány perccel később érkezett. A gyászoló család próbálja újraépíteni az életét, főleg, így karácsony közeledtével.

Az egyik XI. kerület egyik toronyháznak a 14. emeletéről ugrott ki egy férfi, aki - a családjával sétálni induló - 41 éves Erzsébetre esett. A férfi és az anya azonnal életüket vesztették. A tragédiát végignézte a nő két gyereke, férje néhány perccel később érkezett, de tenni már semmit nem tudott a feleségéért. Az azóta eltelt több mint egy évben próbálták újra felépíteni életüket, és megbékélni a megbékélhetetlennel. A problémák ebben az időszakban sem kerülték el őket, kiderült, hogy mindannyian átestek a koronavírus-fertőzésen is.

Gábor a tragédia óta a szüleinél lakik - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"A kétéves Boglárka öt hétig volt beteg, a lassan ötéves Márton kettőig. Én szintén több, mint egy hónapig kínlódtam" - mondta a Borsnak az özvegy. Arról is beszélt, hogyan töltik idén a karácsonyt. "Természetesen állítunk fát, és megajándékozzuk a gyerekeket. Tavaly szilveszterre elvittem Mártont Székelyföldre, Erzsébet szüleihez. Az akkor még nagyon kicsi Boglárkát akkor még nem szerettem volna kitenni egy sok órás autóútnak, de most már nem lesz akadálya, hogy velünk tartson" - árulta el.

Elmondta, egyre ritkábban emlegetik Erzsébetet, de feledni természetesen nem feledik.

Hatalmas az űr az életemben, de már beletörődtem a sorsomba. Ha magamba roskadnék, az nem hozná vissza életem szerelmét.

Talán a körülmények sem kedvezők, de igazából nem is mozgolódom olyan helyeken, melyeken megismerkedhetnék valakivel. Februárban kezdek el újra dolgozni buszvezetőként a 112-es járaton. Szerettem ezt a munkát, mert könnyen összeegyeztettem a magánéletemmel. Remélem, ezúttal is találnak nekem egy ideális beosztást"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.