Egy kelenföldi toronyház 14. emeletéről vetette le magát egy férfi, éppen egy kétgyerekes anyára, Erzsébetre zuhant. Mindketten szörnyethaltak. A tragédiát a nő két kisgyereke is végignézte, apjuk néhány perccel később érkezett. A gyászoló család próbálja újraépíteni az életét, főleg, így karácsony közeledtével.

Az egyik XI. kerület egyik toronyháznak a 14. emeletéről ugrott ki egy férfi, aki - a családjával sétálni induló - 41 éves Erzsébetre esett. A férfi és az anya azonnal életüket vesztették. A tragédiát végignézte a nő két gyereke, férje néhány perccel később érkezett, de tenni már semmit nem tudott a feleségéért. Az azóta eltelt több mint egy évben próbálták újra felépíteni életüket, és megbékélni a megbékélhetetlennel. A problémák ebben az időszakban sem kerülték el őket, kiderült, hogy mindannyian átestek a koronavírus-fertőzésen is. 

Gábor a tragédia óta a szüleinél lakik - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"A kétéves Boglárka öt hétig volt beteg, a lassan ötéves Márton kettőig. Én szintén több, mint egy hónapig kínlódtam" - mondta a Borsnak az özvegy. Arról is beszélt, hogyan töltik idén a karácsonyt. "Természetesen állítunk fát, és megajándékozzuk a gyerekeket. Tavaly szilveszterre elvittem Mártont Székelyföldre, Erzsébet szüleihez. Az akkor még nagyon kicsi Boglárkát akkor még nem szerettem volna kitenni egy sok órás autóútnak, de most már nem lesz akadálya, hogy velünk tartson" - árulta el. 

Elmondta, egyre ritkábban emlegetik Erzsébetet, de feledni természetesen nem feledik. Hatalmas az űr az életemben, de már beletörődtem a sorsomba. Ha magamba roskadnék, az nem hozná vissza életem szerelmét. Ezt tudatosítottam magamban, és ennek megfelelően gondolkodom" - mondta Gábor, aki új kapcsolaton nem gondolkozik. "Talán a körülmények sem kedvezők, de igazából nem is mozgolódom olyan helyeken, melyeken megismerkedhetnék valakivel. Februárban kezdek el újra dolgozni buszvezetőként a 112-es járaton. Szerettem ezt a munkát, mert könnyen összeegyeztettem a magánéletemmel. Remélem, ezúttal is találnak nekem egy ideális beosztást" - árulta el. A férfi egyelőre a szüleinél lakik gyerekeivel. Még nem jutottam el addig, hogy megkezdhessem a saját életemet. Igyekszem besegíteni a házimunkába, de természetesen rengeteget segít az édesanyám. Pláne a kislányom gondozásában és nevelésében" - mondta.