Tizenegy, a koronavírus elleni védőoltást kapott egy férfi: így érzi most magát

Forrás: Shutterstock -
védőoltás covid oltás India koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai férfi a feljegyzései szerint 11 vakcinát kapott, de az biztos, hogy legalább 8 adagot.

Megdöbbentő esetről számolt be a BBC. A 65 éves, indiai Brahmdeo Mandal 2021-ben nyolcszor kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, pontosabban legalább nyolcszor, de lehet, hogy összesen tizenegyszer.

A nyugdíjas férfi azt vallja, hogy neki a vakcinák segítettek abban, hogy elmúljanak fájdalmai, és egészséges maradjon, miközben semmilyen mellékhatást nem tapasztalt -írja a BBC.

Az egykor postásként dolgozó férfi a múlt héten bukott le, amikor már a 12. oltását kapta volna. Volt olyan is, hogy Mandal félóra különbséggel adatott be két oltást ugyanazon az oltóponton. A férfi feljegyzései azt bizonyítják, hogy

február és december között 11 alkalommal vette fel a vakcinát, és akár 100 kilométert is képes volt megtenni azért, hogy fel tudja venni az újabb adagot, a regisztrációhoz pedig különféle személyi igazolványokat használt.

Mandal egyébként január 16-án kapta az első védőoltást, és két helyben gyártott vakcinát, a Covishieldet és a Covaxint adatta be magának.

Változott a szakmai ajánlás: ekkor oltakozhat az, aki még nem kérte a vakcináját, de már átesett Covidonhttps://www.life.hu/egeszseg/20220104-nepegeszsegugyi-kozpont-a-fertozesen-valo-atesettseg-nem-felel-meg-az-immunizacionak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.