Milliókat is hozhat a konyhára Kulcsár Edinának a szakítás

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
válás milliók G.w.M Kulcsár Edina Csuti szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti házasságának végérvényesen vége, ez pedig sokféleképpen hathat a karrierjére, mint influenszer. Akár jól is járhat anyagilag egy szakértő szerint.

Kulcsár Edina és Csuti nemrég jelentették be, hogy bár minden erejükkel próbálták megmenteni a házasságukat, úgy döntöttek, elválnak útjaik. A hír nagy port kavart, de az igazi bombát csak később ejtették le: Edinára már rátalált a szerelem, a sikeres rapper, G.w.M rabolta el a szívét, akivel egy közös zenei produkció miatt ismerkedtek meg. "Ő lett a producerem, aminek még most is nagyon az elején vagyunk. Mivel sokszor úgy mentem a stúdióba, hogy lelkileg nem voltam a toppon, elkezdett velem beszélgetni, mert azt mondta, hogy így nem lehet énekelni. Így kezdtünk el egyre többet és többet beszélni" - osztotta meg történetüket Edina.

Kulcsár Edinának jól is jöhet a szakítás Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A közös életük Csutival lezárult, de persze vannak még rendezetlen ügyek, például még együtt laknak, és vannak közös cégeik. Az események körül kialakult botrány azonban akár jól is jöhet a párnak. Mindannyuk követői megsokszorozódtak. "

Megeshet, hogy mivel Edina karaktere ebből a szempontból egy negatív karakter, így elveszítheti követőtáborának egy részét, de valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét.

Borsnak

A botrány kitörése óta Edina közösségi oldalát 7 ezerrel többen kedvelték, ezzel 626 ezer követője lett. Csuti sem járt rosszul, az ő oldalát 9 ezerrel követik többen, mint előtte. Az egésszel azonban G.w.M. járt a legjobban, neki 23 ezer fővel gyarapodott a rajongói tábora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.