Döbbenet! Egy éven keresztül halott apjával élt az 53 éves magyar férfi

döbbenet gyász halott család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor az 53 éves férfi megtalálta halott édesapját, letakarta egy lepedővel, majd be nem tette többet a lábát abba a helyiségbe. Azonban az elhunyt apja nyugdíját minden hónapban felvette. 

Egy 53 éves mosonmagyaróvári férfi egy éven keresztül a halott édesapjával élt - írja a police.hu. A z eset úgy derült ki, hogy a rendőrök egy körözött személyt kerestek, így kimentek a középkorú férfi házához is. Az egyenruhások elfogták a férfit, aki bevallotta féltve örzött titkát: már 2021 januárja óta rejtegeti elhunyt édesapját, akinek teste addigra teljesen mumifikálódott.

rendőrség Forrás: Shutterstock

Azt megállapították, hogy az idős ember természetes halállal halt meg, ám a körülmények tisztázása érdekében még tart a nyomozás. A férfi végül átadta azt a közel kétmillió forintot, amit elhunyt apja nyugdíjából spórolt össze.

Egy idős olasz hölgyet szintén csak két évvel a halála után találtak meg. A 70 éves asszonynak rokonai nem voltak, a szomszédai pedig arra gyanakodtak, hogy biztosan elutazhatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.