Kifakadt a Sztárban Sztárra a népszerű énekes: "Meg voltunk döbbenve"

TV2 Sztárban sztár Rácz Gergő Orsovai Reni kifakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett az, ami a Sztárban sztár legutóbbi, sorban harmadik adásában történt. Nem csak a nézők, hanem az ismert előadók is hangot adtak nemtetszésüknek.

Rácz Gergő jól tudja, milyen sok felkészüléssel jár egy-egy produkció a Sztárban sztár című showműsorban. A népszerű énekes is szerepelt már a TV2 sikeres produkciójában, de neki is ideje korán kellett távoznia. Akárcsak zenésztársának, Orsovai Reninek, aki az egyik legnagyobb esélyese lehetett volna a műsor idei évadának.

Reni az első adásban lenyűgözte a közönséget, amikor Tóth Gabi bőrébe bújva szinte tökéletesen leutánozta az extravagáns énekesnőt. A második héten az egyik zsűritagot, Papp Szabit kellett megformálnia, és nem csak a nézők, hanem az ítészek is imádták a produkciót, amelyet majdnem a maximum pontszámmal jutalmaztak. A legutóbbi adásban Lizzo dalát adta elő, azonban hiába kapott ismét jó kritikákat, Reninek kellett távoznia a műsorból.

Orsovai Reni pár éve A Dalban még sikert sikerre halmozott Rácz Gergő oldalán Fotó: Szabó Gábor - Origo

A kiesése sokaknál kiverte a biztosítékot, és Deniz után Reni egykori zenésztársa, Rácz Gergő is kifakadt a történtek miatt. Gergő jól ismeri Reni kvalitásait, hiszen pár éve megnyerték A Dalt a Mostantól című számukkal, amelyet mai napig játszanak is a rádiók.

– írja Gergő a közösség oldalán.

Orsovai Reni a kiesése után könnyeivel küszködve adott interjút vasárnap este a Life.hu-nak. A videót ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.