"Őszintén várom, hogy férfi bőrbe bújhassak" - Fanatikusan rajong a Sztárban sztárért Orsovai Reni

TV2 Sztárban sztár Orsovai Renáta műsor versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu a Sztárban sztár sajtóeseményén járt, ahol fény derült az idei széria tizenkét versenyzőjének kilétére. A sztárok között Orsovai Renáta is megmérettetei magát. Az énekesnő elárulta a Life.hu-nak, hogy miért vállalta el a műsorban való szereplést. 

Orján Dóra: Milyen érzésekkel várod az élő showt, és miért fogadtad el a felkérést?

Orsovai Reni: A Sztárban sztárt már a kezdetek óta nézem, sőt, amikor Rácz Gergő szerepelt benne, akkor a nézőtérről több alkalommal is megnéztem őt. Fanatikusan rajongok a műsorért, így amikor felkértek a szereplésre, kérdés nélkül igent mondtam. Izgatott és kíváncsi vagyok azzal kapcsolatban is, hogyan fogok teljesíteni a produkciók során.

O.D.: Hogy állsz a szélsőséges karakterekkel? Számítasz technikai kihívásra?

O.R.: A hétköznapokban is egy vagány, karakán csaj vagyok, így őszintén várom, hogy férfi bőrbe bújhassak. Bízom abban, hogy olyan előadót kapok, akit nem csak karakterében, hanem hangilag is meg tudok eleveníteni a színpadon.

Orsovai Reni Fotó: Polyák Attila - Origo

O. D.: Mennyire összeegyeztethető a műsorban való szereplésed azzal, hogy tanítasz is?

O. R.: Pörgősen élem meg a mindennapokat és élvezem azt is, amikor hajtás van. Az iskolában, ahol tanítok, a próbákat illetően nagyon együttműködőek. A tanítványaim előtt ez egyelőre titok, de biztosan örülni és szurkolni fognak nekem.

O. D.: Van-e olyan karakter, akit szeretnél megeleveníteni a színpadon, ugyanakkor kihívást jelentene a feladat?

O.R.: Szeretnék akár Christina Aguilera vagy Beyonce bőrébe bújva egy igazán nagyot énekelni. De ha Michael Jacksont kapnám, akkor azért tartanék a feladattól, hiszen ő egy utánozhatatlan egyéniség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.