Itt a bizonyíték! Valóban létezhet Nagylábú, a rettegett amerikai szörnyeteg

Forrás: Wikipedia -
lábnyom Bigfoot nagyláb bizonyíték Észak-Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évtizedek óta próbálják megtalálni Nagylábút. Amatőr túrázók és profi tudósok eredtek már a mítikus lény nyomába, de nem jártak sikerrel. Most néhány amerikai férfi olyan bizonyítékokra akadt, amelyeket nehéz lenne megkérdőjelezni.

Pár nappal ezelőtt kerültek fel az internetre azok a fotók, amelyeken hóba fagyott hatalmas lábnyomok láthatók. Vélhetően túrázók akadtak Nagylábú nyomára Illinois államban, és rögtön le is fotózták az emberéhez hasonló talpformát. A nyomok hosszú szakaszon keresztül követik egymást, és mindegyiken jól kivehető, hol mélyedtek a lábujjak a hóba.

Sokan keresik a hírhedt Nagylábút Forrás: Wikipedia

A most megtalált lábnyomokból látható, hogy Nagylábú meglepően egyenesen közlekedik, lábait szorosan egymás elé helyezve lépked. A nagy talpnyomat elején több kisebb mélyedés is található, ezekből arra lehet következtetni, hogy ötnél is több lábujja van a híres szörnyetegnek.

Az elmúlt években számos hasonló, bizonyító erejűnek vélt felvétel látott napvilágot Nagylábúval kapcsolatban, azonban szinte mindig csak lábnyomokat sikerült találniuk a felfedezőknek. Ezért nem csoda, hogy az internet népe kétkedve fogadja ezeket a nyomokat – számolt be a hírről a DailyStar, ahol a képeket is meg tudjátok nézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.