Ismét lencsevégre kapták: leleplező felvétel készült Bigfootról

fotó Bigfoot Nagylábú felvétel Iowa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai férfi szinte felrobbantotta az internetet, miután nyilvánosságra hozta azt a felvételt, amit - állítása szerint - Bigfootról (Nagyláb) készített.

Az iowai férfi korábban szkeptikus volt Bigfoot létezésével kapcsolatban, de azt állítja, most ő maga is látta a különleges lényt, sőt, sikerült is lefilmeznie. Egy folyó partján sétálgatott a testvérével, amikor megpillantották a furcsa szerzetet. Mindketten sokkot kaptak.

"Rámutattam az alakra, mire a nővérem kinevetett, mondván, hogy ez egy ember. Kiáltottunk neki, de nem kaptunk választ. Nem kell hinniük nekem. Én sem hinnék magamnak, ha nem a saját szememmel láttam volna. Bármi is volt az, azt hiszem talán Nagyláb-hívő leszek" - idézte a Bors a férfit, akinek sikerült egy fotót is készítenie.

@bigfoot.society

##iowa##iowacheck##iowastate##iowaboys##iowachill##iowagirl##cedarrapids##desmoines##iowacity

♬ Scary Sounds - Bobby Cole


A fényképet az ismert Nagyláb-szakértő, Jeremiah Byron is megosztotta közösségi oldalán, de követői nincsenek meggyőzve arról, hogy a felvételen valóban Bigfoot szerepel.

Többen is látni vélték már Bigfootot:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.