Rabtársai zaklatják a gyerekgyilkos magyar anyát, az őrök pedig nem tesznek ellene semmit

Forrás: Shutterstock -
B. Katalin olasz börtön rabtársak gyerekgyilkosság Alex olaszországi gyerekgyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta, amikor kiderült, hogy az egykori pornószínésznő Olaszországig szökött kétéves kisfiával, majd több késszúrással végzett a gyermekével. A gyerekgyilkos anyát szinte azonnal elfogta a rendőrség, és azóta is egy olasz börtönben tartják fogva.

A szörnyű gyilkosság 2021 őszén zaklatta fel a kedélyeket. Katalin azután menekült Olaszországba, miután a bíróság úgy döntött, hogy nem ő, hanem volt párja kapja a kétéves Alex felügyeleti jogát. A nő nem volt hajlandó elfogadni az ítéletet és külföldre szökött a kisfiúval, akit máig megmagyarázhatatlan okból megölt, a gyermek holttestét pedig az egyik áruház pénztárjának futószalagjára helyezte.

A gyerekgyilkos anya egy olaszországi börtönben raboskodik, és csak ritkán beszélhet itthon élő, beteg édesanyjával. Katalin további sorsa azon múlik, hogy az elmeorvos szerint beszámítható volt-e a gyilkosság során, vagy sem? Az eredményről azonban a nő a saját anyját sem értesíti.

A rabtársak zaklatják a gyerekgyilkos magyar anyát (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

– mondta a Borsnak Erzsike, Katalin súlyosan beteg édesanyja. Az idős asszony arról is beszélt a lapnak, hogy lányát zaklatják a rabtársai, és ezt tétlenül nézik az őrök. Eközben Katalinnak öngyilkos gondolatai is vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.