Olaszországi gyerekgyilkosság: A héten kezdik tárgyalni a kisfiát meggyilkoló anya ügyét - itt töltheti le büntetését

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Olaszország gyilkos anyagyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan felelnie kell tetteiért B. Katalinnak, aki hidegvérrel meggyilkolta kétéves gyermekét Olaszországban.

A héten kezdi tárgyalni a bíróság a gyilkos anya ügyét. Az egykor pornószínésznő azután menekült Olaszországba, hogy a magyar bíróság arra kötelezte, adja át kétéves kisfiát az apának. Katalin elkeseredésében úgy döntött, megöli kisfiát, és több késszúrással végzett Alexszel. Ezután a halott gyermek fotóját elküldte ismerőseinek, majd a holttestet egy áruház pénztárjának a futószalagjára helyezte.

A nőt nem sokkal később elkapta a rendőrség, mégsem tett beismerő vallomást. A nyomozók jelenleg is keresik a gyilkossághoz használt kés törött pengéjét. A Bors megkérdezte egy ügyvédtől, mi vár most Katalinra.

„A nemzetközi szabályok szerint a magyar állam kérheti majd a kiadatását. Akkor az olasz bírósági ítéletnek megfelelő büntetést alkalmazza a magyar bíróság"

– szögezte le a Pikali Petra ügyvéd.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.