Öngyilkos gondolatai vannak a magyar anyának, aki Olaszországban megölte saját kisfiát

Olaszország gyerekgyilkosság olaszországi gyerekgyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta a hír, mikor kiderült, hogy egy magyar anya saját kezével ölte meg Olaszországba szöktetett kisfiát. A nő azután menekült a határon túlra, hogy a bíróság elvette tőle a gyermekét és az apának ítélte a fiút.

A nő több késszúrással végezte ki saját gyermekét. A hír hallatán a családja itthon maradt tagjai mind összetörtek. A tragédiát sem a fiú édesapja, sem a nő idős szülője mind a mai napig nem tudja feldolgozni. Katalint elfogta a rendőrség és jelenleg is Olaszországban raboskodik. Az őrizetből nemrég levelet írt édesapjának.

A gyilkos nő édesapja attól tart, lánya végezni fog magával (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Bors megszerezte a fájdalmas sorokat tartalmazó üzenetet, amiből egyelőre csak részleteket hoztak nyilvánosságra. Az idézett részben Katalin arról ír, hogy halott kisfia bocsánatáért esedezik, és ígéri neki, hogy hamarosan újra találkoznak majd. A gyermekgyilkos nő apja attól tart, lánya végezni fog magával.

A megölt kisfiú holttestét nemrég sikerült hazahozni Olaszországból, és a családja végső búcsút vehetett tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.