Olaszországi gyermekgyilkosság: ezek voltak az anya utolsó szavai, mielőtt megölte gyermekét

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság édesanya Olaszország gyermekgyilkosság gyerekgyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit ledöbbentett a hír, hogy B. Katalin megölte kétéves kisfiát Olaszországban. A szörnyű tettre azután került sor, hogy a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el Alexet, akivel a nő csak kéthetente három órára találkozhatott volna.

B. Katalin képtelen volt feldolgozni, hogy gyermekét el akarják venni tőle, ezért drasztikus döntést hozott: Olaszországba menekült a 2 éves Alex-szel, majd több késszúrással végzett vele. Az anya már a szeptember 25-i bírósági tárgyalás előtt szervezni kezdte a menekülést, egy olasz bántalmazott- és egyéb erőszakot elszenvedett nőket segítő szervezetnek is írt levelet - írja a Bors.

- állt az e-mailben.

B. Katalin több szervezettől is kért segítséget, majd bújkálni kezdett. Forrás: Shutterstock

Katalin egy vallási szervezettől is kért segítséget, majd bújkálni kezdett. Egy ismerőse, akivel október 1-jén, a gyilkosság napján beszélt, azt nyilatkozta, hogy nagyon el volt keseredve.

Ahogy utólag kiderült, Katalin már többször is állt pszichiátriai kezelés alatt és már korábban is fenyegetőzött azzal, hogy megöli gyermekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.