Rúzsa Magdi az ikreiről beszélt: "Jó kisbabák, szépen fejlődnek"

Forrás: Rúzsa Magdi/Instagram -
Rúzsa Magdi anyaság szülés hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi hármasikrei február elsején születtek meg, és egy hete vihette őket haza a kórházból. Az énekesnő először nyilatkozott a szülés óta. Azt mondja, más ember lett.

"Tényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük, azt érzem, hogy olyan erőt, kraftot adtak, amelyet még sosem tapasztaltam. Tényleg, az ember a világot is felforgatná értük. Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek. Jó érzés anyának lenni és egy kicsit elmerülni ebben a babázásban és csak rájuk koncentrálni" - mondta a Blikknek Magdi, aki korábban nem hitte volna, hogy a szülés valóban megváltoztat egy nőt, most azonban ő is ezt érzi. "Azt gondolom, valóban egy kicsit más ember lettem. Amikor annak idején azt mondták mások, hogy az anyaság megváltoztatja az embert, akkor azt gondoltam, hogy ez hülyeség. De tényleg más az ember így, hogy itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Annyira édes mind a három kis csöppség. Tényleg valahogy nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is, akinek elképesztő lett a teherbírása."

Rúzsa Magdi más ember lett a szülés után, elképesztő erőt adnak neki a gyerekek Forrás: Rúzsa Magdi/Instagram

Magdi korábban azt mondta, hogy 2022 nyarán visszatér a színpadra, és úgy néz ki, ezt be is tudja tartani. Július 1-jén a Budapest Park színpadán láthatja először a közönség a szülési szabadsága után.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.