Visszavonul a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi - ekkor térhet vissza a színpadra

Life TV -
Rúzsa Magdi színpad ikrek hármas ikrek koncert visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés előtt utoljára lépett színpadra Rúzsa Magdi, akit óriási ovációval fogadott a közönség. Az énekesnő négy hónapos terhesen vonul vissza, de már most tudja, mikor szeretne ismét színpadra állni.

Rúzsa Magdi a MOM Kulturális Központban, Bereczki Zoltán nagykoncertjén lépett fel vasárnap este. Amikor az énekesnőt egy évvel ezelőtt meghívták, nem tudhatta, hogy ez a koncert lesz az utolsó, amit gyermekeivel a pocakjában énekel végig, a hármasikrei születése előtt.

Ezt az előadást tavaly télen szerettük volna színpadra vinni, karácsonyi koncertnek készült

– mondta a Bors megkeresésére Bereczki Zoltán, aki így folytatta:

De beütött a pandémia, sajnos le kellett mondanunk. A következő időpont idén tavasszal lett lefoglalva, de a koronavírus járvány miatt megint csak nem léphettünk színpadra.

Izgatottan vártuk a szeptembert, de amikor meghallottuk, hogy Magdi babát vár, megmondom őszintén, elbizonytalanodtam. Azt hittem nem fog eljönni. A legnagyobb meglepetésemre azonban azt mondta, mivel megígérte, hogy jön, akkor ott is lesz velem. És ott is volt, de még hogy!

Az énekesnő szeptember első napjaiban jelentette be, hogy hármasikrekkel várandós, és bár még csak a negyedik hónapban jár, a három baba miatt muszáj kímélnie magát. Magdi ezért úgy döntött, hogy az előre lefixált koncertjeit még megtartja, ám vasárnap búcsút intett egy kis időre a közönségnek. Tervei szerint jövő nyáron lép színpadra újra, akkor már háromgyerekes édesanyaként.

Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.