Kitálalt egy bolti eladó: ezek a legidegesítőbb vásárlói szokások

Forrás: Shutterstock -
élelmiszerbolt kitálalt egy bolti eladó áruház idegesítő idegesítő vásárlói szokások bolti eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül népszerű lett az interneten az a videó, amelyben egy bolti eladó panaszkodik a legidegesítőbb vásárlói szokásokról. Mindannyian elkövettük már azokat, amelyekről beszél, és biztosak lehetünk benne, hogy ezeknek sehol a világon nem örülnek az eladók.

Charlie Smith egy angol boltban dolgozik, és már halálosan unja, hogy minden vásárlótól ugyanazokat az unalmas poénokat hallja. Ezekből a boltosok számára fárasztó viccekből, idegesítő szokásokból készített egy összeállítást, amelyet kommentált is a videójában.

Egy eladó naponta többször is hallja ugyanazt a viccet Forrás: Shutterstock

A leggyakoribb, amikor a kassza nem olvassa be a termék vonalkódját, erre a vásárló felkiált, hogy "akkor az ingyen lesz". Smith haja attól is égnek áll, amikor a vásárlók a telefonjaikat bámulva nem veszik észre, hogy másik kassza is nyitva van, és inkább állnak a sorban.

Charlie kedvence az az eset, amikor a vásárló azt hangoztatja a kasszánál, hogy csak egy dolog miatt ugrott be a boltba, mégis egy jól telerakott kosárral távozik az üzletből. Nem beszélve arról, amikor a vásárló a kasszánál döbben rá, mennyibe is kerülnek valójában az általa vásárolt termékek – írja a DailyStar.

Az egyes országok idegesítő vásárlói szokásai nem is különböznek annyira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.