Negyedszer is kiengedték a börtönből Curtis gyilkossággal vádolt bátyját

Forrás: police.hu -
Katzenbach-gyilkosság börtön Katzenbach Imre letartóztatás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ismét kiengedik a börtönből Curtis testvérét, Sz. Imrét. A férfi negyedik alkalommal kerül szabadlábra.

Csütörtök éjjel Curtis testvére, Tibi írta ki a Facebookra, hogy Sz. Lajost pénteken újra kiengedik a börtönből.

„Köszönöm, Istenem!!! Lajos Bátyám és Pisti holnap újra itthon!!!! 4:3, ne engedjük a törvénytelen egyenlítést!!!!! Szeretünk!! Holnap újra szerető családod ölelhet! Szeretettel, Tibi öcséd"

– írta Facebook-oldalán.

Mint ismeretes, Sz. Lajost azzal gyanúsítják, hogy társaival megölte az egykori focistát, Katzenbach Imrét. A posztban említett 4:3 azt jelenti, hogy a gyanúsítottakat negyedszer engedik ki a letartóztatásból, azt viszont nem tudni, vajon újra visszaküldik-e őket a rácsok mögé. Curtis testvére és társai a karácsonyt otthon töltötték, de január elején visszakerültek a rácsok mögé. Később újra kiengedték őket, aztán újra elrendelték a letartóztatásukat.

Curtis testvérének ügyvédje, dr. Zamecsnik Tamás korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy már nem tud mit mondani a hatóság csiki-csuki játékára, és közölte, hogy négy napja lezárták a nyomozást.

Sz. Lajost, L. Istvánt és H. Lászlót Katzenbach Imre megölése kapcsán fogták el. Forrás: police.hu

A gyanú szerint Sz. lajos és két társa még 2009-ben előre kitervelten meggyilkolta az MTK egykori játékosát, Katzenbach Imrét. A volt focista pénzmosásban volt érintett, de egy idő után ki akart szállni, majd titokzatos módon eltűnt.

Holttestére tavaly ősszel bukkantak rá az Eclipse-ügy miatt többéves szabadságvesztését töltő H. Attila baranyajenői birtokán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.