Kiderült: így éli meg Curtis a bátyja letartóztatását

Forrás: LifeTV -
testvér Katzenbach Imre gyilkossági ügy Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis testvérét néhány hete őrizetbe vették, mert a gyanú szerint köze lehet Katzenbach Imre meggyilkolásához. A rapper azóta sem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, de egy közeli barátja elárulta, nagyon megviselték a történtek, le is fogyott.

Három embert vettek őrizetbe pár héttel ezelőtt a még 2009-ben eltűnt Katzenbach Imre ügyében, akinek tavaly októberben került elő a holtteste. Az egyik gyanúsított, nem más, mint Curtis bátyja. A rapper azóta semmit sem nyilatkozott a történtekről, de egy barátja elárulta a Blikknek, nagyon rosszul viseli a kialakult helyzetet.

„Attila senkinek nem beszél a családját érintő ügyről, tudjuk, hogy megérintette, de minden barátja tiszteletben tartja az érzéseit, ezért nem kérdezősködünk, nem faggatjuk" – mondta az ismerőse, aki szerint a rapper nincs jól, le is fogyott az utóbbi időben.

Curtist megviselte, hogy testvére gyilkossági ügybe keveredett. LifeTV

Dr. Baksa Balázs life coach szerint megvan az oka, hogy a sztár miért nem nyílik meg még a barátainak sem.

„Elképzelhető, hogy nem akarja elhinni a testvéréről azt, amit a hatóságok állítanak, viszont ha a bizonyítékok a bűnössége mellett szólnak, akkor meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy a korábban a fivéréről kialakított kép mégsem tükrözi teljesen a valóságot" – mondta a szakértő.

„Annak, hogy nem beszél a történtekről, az lehet az oka, hogy érzelmileg fel kell dolgoznia az elmúlt időszakot. Távol tartja magát a témától, nem akar bevonódni, az egész a gyászfolyamathoz hasonlít: egyfelől megjelenhet a tagadás, másfelől ilyenkor a korábban kialakított idealizált képet kell eltemetni" – folytatta a coach.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.