Lebuktatta magát G.w.M: balesetveszélyes dolgot művelt a fiatal rapper

https://www.facebook.com/GWMMUSIC -
életveszély G.w.M Kulcsár Edina vezetés közben mobilozás KRESZ balesetveszély vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta nyilvánosan is felvállalta kapcsolatát Kulcsár Edina és G.w.M, azóta a rajongók árgus szemekkel figyelik a szerelmespár minden mozdulatát. A két fiatal rendkívül aktív a közösségi médiában, rendszeresen posztolnak, ám az egyik fotót talán nem kellett volna megosztani.

A rapper és párja, Kulcsár Edina nemrég épp autóval utaztak valahová, amikor G.w.M úgy döntött, hogy lefotózza a napsütést élvező kedvesét. Edina békésen ült az anyósülésen, miközben szerelme vezetés közben vette elő a telefonját, hogy megörökítse az idilli pillanatot. A zenésznek még arra is volt ideje, hogy az autópályáról is készítsen egy fotót – szúrta ki a Ripost.

Nem látni, mekkora volt az autó sebessége, de vezetés közben tilos mobilozni https://www.facebook.com/GWMMUSIC

A KRESZ tiltja a vezetés közbeni mobilhasználatot, mivel az baleset- és életveszélyes. A gépkocsi vezetője menet közben nem tarthatja kezében a mobilját, tehát nem telefonálhat, nem írhat üzenetet és nem is videózhat vagy fotózhat. A szabályszegés helyszíni bírsága akár 20 ezer forint is lehet, amihez három büntetőpont is társul.

A G.w.M által készített képeket ide kattintva nézhetitek meg.

Szeretnéd tudni, hogy mennyire vagy képben az alapvető KRESZ-szabályokkal? Kattitns ide és tesztelt a tudásodat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.