A koronavírus-járvány miatt teljesen megállt az élet, az emberek nagy része beszorult a négy fal közé. A pandémia nem kímélte a színész házaspárt, Gryllus Dorkát és Simon Kornélt sem, ám számukra egy örömteli esemény miatt marad emlékezetes a lezárás.

A párnak ugyanis 2020. novemberében megszületett a második gyermeke, Áron.

A pandémia miatt egyikünk se játszott vagy forgatott, és nem volt más dolgunk, csak felkészülni a kis jövevény születésére. Óriási tapasztalat volt már a hátunk mögött

– mesélte Kornél a Life.hu-nak adott interjújában. A színész elmondta, nagy öröm számára, hogy a gyerekei szeretik egymást és a most tízéves elsőszülött Soma hamar elfogadta, hogy már nem ő az egyedüli gyermek a családban. A szülők persze ettől még nagyon izgultak, nem tudták, a kisfiú hogyan kezeli majd az új felállást.

Nagyon nagy boldogság számukra, hogy a gyerekeik szeretik egymást.Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Somika hároméves kora óta kistestvért szeretett volna, és mikor kiderült, hogy Dorka állapotos, akkor bennünk volt a félsz, hogy majd hogyan fogadja a tesót. Mégiscsak ő az első gyermek, a kis királyfi, akinek ez egy nagy pofon lehetett volna, hiszen kikerült az abszolút fókuszból. Azt látom rajta, hogy nagyon jól viseli a megváltozott helyzetet, azt, hogy megoszlik a figyelmünk közte és Áronka között.

"Szerencsés és boldogító, hogy így alakult és tényleg szereti a kistestvérét" – zárta le a témát Simon Kornél, akivel a teljes interjút ezen a linken olvashatjátok el.