Kiderült, mibe szeretett bele Kulcsár Edina és Csuti kisfia

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
Medox Szabó András Kulcsár Edina munka Csuti szakma cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti válása miatt sokan aggódni kezdtek a pár közös gyermekeiért. Egy válás nemcsak a felnőttek számára kihívás, nehéz ez a gyerekek számára is. Edináék azonban mindenben Medox és Nina érdekeit tartják szem előtt.

A gyerekek egyelőre jól viselik, hogy a szüleik már nincsenek együtt, Edina és Csuti pedig külön otthonba költöztek. Vidám a hangulat, erre utal a Bors cikke is. A lap szerint ugyanis Medox már a jövőjén gondolkozik és elhatározta, mivel szeretne a későbbiekben, felnőttként foglalkozni.

Kulcsár Edina, a büszke anyuka Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A portál cikke felidézi, hogy a kisfiúk többsége rendőr, mozdonyvezető vagy tűzoltó szeretne lenni, és ez utóbbit választotta volna korábban Medox is. Edina, a büszke édesanya egy posztban mutatta meg, hogy kisfia "pályát váltott", és tűzoltó helyett inkább építész lenne.

– idézte Edina Medox szavait, miközben videón mutatta meg, mit alkotott a kis művész a Bors szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.