Kulcsár Edina válása Kulcsár Edina Kulcsár Edina házassága Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kiderült, hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága menthetetlen, ráadásul az egykori szépségkirálynőnek új párja van, nincs nap, hogy az érintettek valamelyike ne szólalna meg a szövevényes üggyel kapcsolatban. Kezdeti békés nyilatkozataik alapján úgy gondolhattuk, hogy mindenben megegyeztek, de azóta egyre keményebb hangnemben beszélnek egymáshoz, egymásról. 

"Az elején megbeszéltük, hogy ebben az időszakban nem posztolunk a gyerekekről. Csuti ezt nem mindig tartja be, emiatt pedig én kerülök nehéz helyzetbe a kommentelők előtt és kényszerülök magyarázkodásra, ami felőrli az idegeimet. Sok helyen elmondta, szeretné, ha kiegyensúlyozott lennék, de így nehéz. Egyik kezével ad, a másikkal elvesz" – nyilatkozta a Blikknek Edina, aki most azért kap hideget-meleget, hogy a közösségi oldalakon szinte csak Csutival látják a gyerekeket.

"Ez a valóság torzítása. Én nem teszek ki Insta-sztorikat a gyerekekről, pedig a nap nagy részében én vagyok velük. A legtöbb munkámat le is mondtam miattuk, hogy ebben a nehéz helyzetben mellettük lehessek. Reggel 6-kor kelek velük, reggelit készítek, játszom velük, amíg el nem viszem Medoxot az oviba. Reggel Csuti megy dolgozni, Nina pedig egész nap velem van. A napokat felosztottuk egymás között, amikor este hazaér, és az ő napja van, akkor én elmegyek otthonról. Tisztában vagyok vele, hogy most Csuti van az áldozatszerepben, de nem szép dolog erre ráerősíteni a közösségi médiában. Ezzel nem csak nekem, a gyerekeknek is árthat" - tette hozzá.

Edina arról is beszélt, hogy még egy fedél alatt laknak, de ezen nagyon gyorsan változtatniuk kell.

"Fontos számomra, hogy Csuti is boldog legyen. Nem egészséges a mostani állapot, amit ő is belátott, ezért szeretném, ha elköltözne. Az én ötletem volt, hogy legyenek közös programok a gyerekekkel, de erre ő nem áll készen. Nem tagadom, hogy bár nem Nina és Medox előtt, de vannak konfliktusok, ezért jobb lenne, ha meglépnénk az elkerülhetetlent, és mindketten új életet kezdenénk. Muszáj megtenni az első lépéseket. Most azt tervezem, hogy a gyerekkel hétfő este átmegyünk a mamához, és ott alszunk" - mondta el Edina, és azt is, hogy Medoxnak már próbálja elmagyarázni, mi történik a családban.

"Mindig elmondom, hogy apa csak egy van, és hogy nagyon kell szeretni őt, számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy a gyerekek ne sérüljenek, de Csutinak el kell költöznie" - szögezte le.

Kulcsár Edina és Csuti Forrás: Csuti/Instagram

Mindeközben Edina új párja, G.w.M és annak felesége között is megy az adok-kapok.

"Ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melanie egy percig sem! Ne ringasd magad ezekben! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz" - válaszolta egy rajongói kérdésre a közösségi oldalán Márk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.