Kulcsár Edina elárulta, milyen Medox és Nina kapcsolata - Videó

Medox Nina család Kulcsár Edina kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a koronavírus járvány idején adott életet második gyermekének. A Czeizel Intézet Postnatal megnyitóján a Life.hu-nak elmondta, férjével hogyan élik mindennapjaikat két gyermekes szülőként, valamint azt is elárulta az egykori szépségkirálynő, miért volt aggodalmasabb a második babavárása, mint az első.

"Parásabb abból a szempontból volt, hogy a karantén időszak közepén szültem, illetve nagyon sok volt a kérdés annak tekintetében, hogy tudunk költözni, vagy nem tudunk költözni..."

-kezdte Kulcsár Edina, aki azt is elárulta, milyen a kapcsolat Medi és Nina között.

"Imádják egymást. Nina elég tudatosan tud mosolyogni, Medire is mosolyog, Medoxnak pedig az az első, hogy felkel, odajön, megpuszilja, megsimogatja..."

- folytatta az egykori szépségkirálynő, aki arról is mesélt, mi a különbség a két gyerkőc között.

Nem csak Kulcsár Edina, de Nagy Adriés Tóth Gabiis meséltek az anyaságról, illetve arról, hogyan változtatta meg az életüket kisbabájuk születése, Németh Kristóf pedig elárulta, mennyire "para apuka".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.