Botrányos, amit Varga Viktor és szerelme csinált a medencében - Fotó

kaland fotó szerelem Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor és kedvese, Lili utazása lassan felér egy vadregényes kalanddal. A perui kiruccanás megváltoztatta mindkettőjüket, most pedig fény derült egy újabb részletre.

Varga Viktor és szerelme, Lili éjszaka indultak útjukra, és gyalog vágtak neki a Machu Picchu megmászásának. A kaland után jól esett számukra lazítani a medencében, ami nem mindenkinek tetszett.

A helyiek nem nézték jó szemmel, ahogy a vadóc énekes érzéki csókot adott kedvese ajkára. Sőt, Lili merész bikiniben mutatta meg formás idomait, ami szintén nem váltott ki szimpátiát a lakosokból. Ezek után rájuk állítottak három biztonságiőrt, akik szemmel tartották a szerelmespárt.

Varga Viktor és Lili az utazásuk alatt az időjárással is megküzdöttek, amikor egy pokolian hideg éjszakát kellett átvészelniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.