Szívdöglesztő brit pasik, akik a nyelvükkel lejátsszák a bugyit a nőkről

Forrás: Getty Images/Jeff Kravitz -
Colin Firth Tom Ellis szexi Henry Cavill Jonathan Bailey Hugh Grant Orlando Bloom magazin brit pasik Tom Hardy angol pasik Jude Law szívdöglesztő Jamie Dornan brit akcentus Tom Holland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet valami az angol levegőben, hogy minden évtizednek megvan a saját szexi brit sztárja, aki nemcsak szép, hanem piszkosul tehetséges is.

Ha összehasonlítjuk az előző évtizedek sztárjait, azt láthatjuk, hogy a szelíd tekintet, a lehengerlő mosoly és a romantika elég volt ahhoz, hogy nők milliói ájultan zuhanjanak a brit színészek lábai elé. Ma viszont már az izmos test, az erőtől duzzadó kar izgatja fel a rajongók tömegét. Egyvalami azonban állandó és örök, mégpedig a brit akcentus, amely olyan, mint egy mágikus erő és bármelyik nőről levarázsolja a bugyit.

Összegyűjtöttük azokat a szívtiprókat, akik az elmúlt években joggal indultak a legdögösebb brit színész címért.

Hugh Grant

Hugh Grant a romkom műfajának koronázatlan királya, akibe fénykorában nők milliói voltak szerelmesek. Negyven éve van a pályán, és bár a csillaga már leáldozóban, az ezredforduló környékén készült filmjeit még hosszú éveken át fogják sugározni a tévécsatornák.

Hugh Grant Forrás: Getty Images/Jeff Kravitz

Colin Firth

Egészen hihetetlen, hogy a Bridget Jones naplójának két szívtiprója egy nap híján ugyanakkor született. Granttel ellentétben Firth egész pályája során egyenletes teljesítményt nyújt és minden évtizedben van legalább egy olyan filmje, amelyet nemcsak a rajongók imádnak, de a kritika is elismer. Csináljon viszont bármit, nők egy nagy részének ő örökre Mr. Darcy marad.

Colin Andrew Firth Forrás: AFP/Andrew Cowie

Jude Law

Jude Law idén év végén hallhatja majd ötvenedik alkalommal a születésnapi jókívánságokat. A színpadi deszkákon kezdte a karrierjét, ám nagyon hamar felismerték, hogy tehetségét a kamerák előtt kellene kamatoztatnia. A kilencvenes években készült filmjeiben ő volt az, akiért bomlottak a nők és ez a mai napig nem változott. Mint egy jó bor, az évekkel csak tovább nemesedett.

Jude Law Forrás: AFP/Tolga Akmen

Tom Hardy

Az ezredforduló után tűnt fel a mozivásznon, de csak tíz évvel később találta meg a saját hangját. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta is ezen a mély, rekedt hangon beszél, amelyről nők százezrei fantáziálnak az ágyban. Barázdált arc, megfáradt tekintet, szakáll vagy borosta, mind csak hozzátesz Hardy sármjához, akinek egy pillantásától elalélnak a nők.

Tom Hardy Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer

Orlando Bloom

Szó szerint berobbant a köztudatba, hiszen a pályáját két elképesztően sikeres filmsorozattal indította. A Gyűrűk Urában Legolast, A Karib-tenger kalózaiban Will Turnert alakította, a Trójában pedig még Brad Pitt sem tudta őt háttérbe szorítani. Orlando Bloom a fényes karrierkezdet ellenére nem vált sokat foglalkoztatott színésszé, a közönség mégis imádja őt a mai napig. Nők milliói pedig egyszerre kaptak a szívükhöz, amikor kiszivárgott Bloomról néhány pikáns meztelen fotó...

Orlando Bloom Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Henry Cavill

A hatalmas, izmos test és éles arcvonások mögött egy tündéri személyiség lapul, aki nemcsak kedvességével, hanem mérhetetlen alázatossággal és tehetségével csavarta az ujja köré a hölgyrajongókat. Henry Cavill játszott kémet, akcióhőst és Supermant is, mégis a Vaják tette őt világszerte igazán ismert és rajongott szívtipróvá.

Henry Cavill Forrás: MTI/EPA/Peter Foley

Jamie Dornan

Első nagy sikere egy mesesorozatban volt, amelyet aztán egy kritikailag is elismertebb krimi követett. A Hajsza című bűnügyi drámában egy kegyetlen bérgyilkost alakított és ez a szerep szinte megalapozta számára az igazán nagy dobást. Dornan már A szürke 50 árnyalata előtt is megdobogtatta a női szíveket, ám csak a pikáns mozi után kezdtek el milliók arról fantáziálni, hogy vele bújnak ágyba.

Jamie Dornan Forrás: Getty Images/Emma Mcintyre

Jonathan Bailey

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy sokan csak és kizárólag Jonathan Bailey miatt nézték végig a Bridgertont. Az ügyeletes szívtipró kidolgozott felsőtestéről, erőtől duzzadó karjáról és csábító tekintetéről videók százai keringenek az interneten, nem beszélve brit akcentusáról, amely szinte orgazmust nyújt a fülnek.

Jonathan Bailey Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Tom Ellis

A brit színész 2000-ben kezdte a pályáját, és egyik sorozatból a másikba ugrált, míg meg nem kapta a sátánian jó dráma, a Lucifer főszerepét. Míg korábban csak a srác volt a szomszédból, aki belezúg minden lányba, a Luciferben már belőle lett a tipikus rosszfiú, akinek senkiért sem kellett tepernie. Bárkit megkaphat és meg is kapott, hiszen az igéző szempárnak és ördögi mosolynak senki sem tudott ellenállni.

Tom Ellis Forrás: Shutterstock

Tom Holland

Ha Hugh Grant vagy Colin Firth a múlt, akkor Tom Holland a jövő, már ha a szívdöglesztő brit pasikat vesszük sorra. A Pókember-filmek sztárja elsősorban a tinilányok körében népszerű, akik nemcsak az izmokért, hanem kedves mosolyáért, bájos tekintetéért és bohókás személyiségéért is imádják a fiatal angol tehetséget.

Tom Holland Forrás: AFP/Valerie Macon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.