Visszatér Batman és a Bridgerton család - 5 film és sorozat, amit ne hagyj ki márciusban

Bridgerton család film sorozat Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ütős új Denevérember, cuki vörös panda, csodálatos fekete-fehér Joaquin Phoenix, kilakoltatós magyar filmszatíra, és a kosztümös-romantikus sorozatok új sztárjának folytatása is érkezik a hónapban. Mutatjuk a legígéretesebb márciusi bemutatókat mozivásznon és képernyőn egyaránt!

Batman (The Batman)
Hazai mozis premier: március 3.

Már megint egy újabb Batman? Igen, kicsit már túl sok szuperhős érkezik hónapról hónapra a mozivásznakra, és az egyik legtöbbször, legtöbb alakban filmre vitt képregényfigura maga a Denevérember – de ez az új változat minden figyelmet megérdemel. Egyrészt, mert Robert Pattinson személyében egy Alkonyat-szépfiúból pazar színésszé vált sztár formál meg benne egy teljesen új típusú főhőst, másrészt mert egy igazán sötét, ütős, emlékezetes filmben teszi.

Pirula Panda (Turning Red)
Hazai mozis premier: március 10.

A legkisebbek sem maradnak néznivaló nélkül ebben a hónapban (sőt a Pirula Panda mellett még A rosszfiúk című animációs film is érkezik március végén). A Disney és a Pixar stúdió közös filmje egy olyan kislányról szól, aki óriási vörös pandává változik, ha izgatott lesz. Mókás és fordulatos alakváltós mese a felszínen, az emberi viselkedésről és szorongásokról szóló felszabadító erejű történet a mélyrétegekben.

C'mon C'mon – Az élet megy tovább (C'mon C'mon)
Hazai mozis premier: március 10.

A „felszabadító" jelző tökéletesen igaz erre a fekete-fehér gyöngyszemre is, ami márciusban a művészi filmek kedvelői számára szolgálhat nagy élménnyel. Gyönyörű képekkel, egészen csodálatos színészi játékkal (a mindig remek Joaquin Phoenix mellett legalább akkora alakítást nyújt a gyerekszínész Woody Norman is) és mélyen emberi pillanatokkal a film egy utazás történetét meséli el, egy nagybácsi és a rábízott kis unokaöccse részvételével.

Kilakoltatás
Hazai mozis premier: március 17.

Magyar filmet is ajánlhatunk erre a hónapra: a Kilakoltatás már a megtörtént eseményeken alapuló alapötletével is felkelti a figyelmet, hiszen egy olyan helyzetről szól, ami egyszerre kényelmetlenül aktuális, és közben groteszken humoros. A címben jelzett kilakoltatást ugyanis egy újonc végrehajtónak egy idős nénivel szemben kéne eszközölnie, aki azonban nagyon nem hagyja magát, így a helyzet óriási szatirikus balhévá eszkalálódik.

A Bridgerton család (Bridgerton) 2. évad
Hazai netes premier: március 25.

A kosztümös-romantikus történetek kedvelőinek új slágersorozata lett bő egy évvel ezelőtt A Bridgerton család, ami egy befolyásos és előkelő família nyolc összetartó testvérének út- és főleg szerelemkeresését meséli el. Ezt a nagy sikert érzékelve pedig a Netflix villámgyorsan elkészítette a második évadot, ami a tőlük megszokott módon az összes epizódjával egyszerre debütál március végén.

Még több filmajánló a Life.hu-n:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.