A magyar Rómeó és Júlia tragédiája: fiatal férfi ölhette meg magát szerelme halálhíre hallatán

Forrás: Thinkstock -
Rómeó és Júlia öngyilkosság halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Martin 24 esztendős barátnőjének, Mariannának a holttestét a Dunából húzták ki május 19-én. Miután a fiatalember megtudta, mi történt, pár nappal később öngyilkosságot kísérelt meg.

Martin fél éve élt párkapcsolatban A. Mariannával, akit családja utoljára április 9-én látott élve. A fiatal nőnek környezete szerint nem lett volna oka az öngyilkosságra, hiszen ambiciózus, vidám emberként ismerték; tanárnak készült, a baráti körében pedig mindig is központi szerepet töltött be – írja a Bors.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Miután a vízirendőrök májusban Dunaújvárosnál megtalálták a lány földi maradványait, az idegenkezűséget kizárták, de egyelőre vizsgálják, hogy Marianna öngyilkosságot követett el, vagy pedig baleset érte őt.

Kedvese, Martin a szörnyű hír hallatán vízbe akarta vetni magát, ám a rendőrök megmentették az életét. A férfi nem tett le szándékáról, még vasárnap üzenetet hagyott Marianna testvérének, azóta pedig senkinél nem jelentkezett, jelenleg is keresi a rendőrség.

– mondta Martin fivére, Alex.

A család csak remélni meri, hogy nem Rómeó és Júlia tragédiája elevenedett meg Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.