"A műveletlen és tudatlan ember bánt másokat" - Kiss Kató halottlátót rengetegen bántották

Forrás: Kiss Kató/FB -
bántás halottlátó Kiss Kató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Katót rengeteg támadás érte azután, hogy átadott egy Berki Krisztiántól származó üzenetet. Ennek hatására sok mindent átértékelt. 

Kiss Kató halottlátó - akin keresztül Berki Krisztián üzent Hajdú Péternek, megköszönve a bizalmát és barátságát -, nemrég kórházba került: éppen egy ételosztáson vett részt, amikor szédülni kezdett. Nem tudott fölkelni, és vért érzett a szájában. Utóbb kiderült, hogy enyhe sztrókja volt és a rosszullétében amagas vérnyomás is közrejátszott, valamint meghasadt a szíve, melyről sokan ugyan nem tudják, de valóban létezik ilyen orvosi fogalom. Kiss Kató szerint utóbbi a nagymamája feldolgozatlan halálához köthető.

Kiss Katót sok támadás érte Forrás: Kiss Kató/FB

A halottlátó egyébként is nehéz időszakon ment át, hiszen Berki Krisztián távozása után átadott egy tőle jött üzenetet, ami miatt sok bántást kapott. "Mindig is voltak szkeptikusok, ezzel semmi probléma nincsen. Amivel nem értek egyet, az az alaptalan és ok nélküli bántás, amikor - és ki merem jelenteni - a műveletlen és tudatlan ember bánt másokat, egy intelligens ember nem fog. Erre azt szoktam mondani, ha én nem szeretem a hajrázós rockzenét, akkor nem fogom azt hallgatni, vagy nem fogom kommentelni (...). Úgy gondolom, a tisztelet hiányzik az emberekből. Magyarország verhetetlen a gonoszságban, az irigységben és a kétszínűségben" - mondta a Mokkában Kató. Hozzátette, jót is tett vele ez a negatív élmény, mert sikerült átértékelnie dolgokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.