Kilenc gyerek és 21 év házasság után válik a híres realitysztár

házasság válás Amanda Owen Our Yorkshire Farm Clive Owen szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legismertebb brit farmos realitysorozat, az Our Yorkshire Farm főszereplői sokkolták a rajongókat. Az Owen-házaspár ugyanis bejelentette, hogy két évtized után külön utakon folytatják.

Amanda Owen és férje, Clive négy évvel ezelőtt indította saját realityműsorát, melyben bemutatják, hogy gazdálkodnak és élnek saját yorkshire-i birtokukon. A házaspár a kilencvenes években ismerkedett meg, két évtizeden át boldog és harmonikus kapcsolatban éltek. Ezt mutatja, hogy ez idő alatt összesen kilenc gyermekük született.

A rajongókat nagyon meglepte a hír, és rögtön felmerült bennük, hogy Owenék válása véget vet majd az Our Yorkshire Farm című műsornak is. A pár azonban igyekezett megnyugtatni az aggódó nézőket és közölték, hogy a farmon a válás után is együtt fognak dolgozni és gyerekeiket is közösen nevelik majd – írja a nuus.hu.

Sokaknak ismerősen csenghet Clive Owen neve, azonban a farmos realitysztár nem azonos az ismert brit színésszel, Clive Owennel.

Az utóbbi hónapokban több ismert ember is bejelentette, hogy véget ért a házassága. Gazdag Enikő pszichológussal, pár- és családterapeutával megpróbáltunk utánajárni annak, hogy mi lehet az oka annak, hogy megugrott a válások száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.