Hopp Csilla barátnője bíróság elé állt: nem ismerte el a bűnösségét

Forrás: RTL -
Hopp Csilla L.L. Junior kisfia tárgyalás bíróság L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csilla barátnőjének, P. Carmennek az ügyét ma tárgyalják a Fővárosi Törvényszéken, a vád: gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége. Az előkészítő ülésen a nő nem ismerte el a bűnösségét, így tárgyalásra kerül sor.

L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia 2019 augusztusában a piros jelzés ellenére kiszaladt az útra, ahol a kereszteződésnél szabályosan közlekedő autó halálra gázolta. Mivel a térfigyelő kamerák pont az ellenkező irányba néztek, a nyomozók csak a tanúvallomásokra támaszkodhatnak az ügyben. Nem tudni, pontosan ki hol állt a járdán, ki fogta a kisfiú kezét.

Sokáig azt sem lehetett tudni, bíróság elé kell-e állnia L.L. Junior volt feleségének, Hopp Csillának a gázolásos baleset miatt. Idén januárban érkezett a hír, hogy ejtették ellene a vádakat, azonban ez korántsem jelentette a bírósági eljárás végét. Az illetékes kerületi ügyészség szerint ugyanis Csilla barátnője, a jelenleg várandós Kármen lehet a vétkes, és ezért ellene emeltek vádat.

Hopp Csilla barátnője bíróság elé állt: nem ismerte el a bűnösségét Forrás: RTL

Csilla barátnőjének, P. Carmennek az ügyét ma tárgyalták a Fővárosi Törvényszéken, ahol a bíró felolvasta a rendőrségi kihallgatáson tett vallomását, amelyben

azt mondta: a kiskorú (Lesi Dávid) nem volt a felügyeletére bízva, ezért a bűncselekményt sem követhette el. Írásbeli vallomása szerint ő gondosan figyelmeztette Dávidkát, majd az édesanyjára, Hopp Csillára bízta a gyermeket. Carmen vallomása szerint abban hiszemben volt, hogy Dávidka kezét az édesanyja, Csilla fogja.

P. Carmen most nem tett vallomást, mindössze a korábbiakat olvasta fel a bíró., valamint a bíróság tanúként hallgatta volna ki Carmen édesanyját, aki ott volt a balesetnél, ám a hölgy nem kívánt vallomást tenni.

Így a bíró a korábbi, a nyomozás során tett vallomását olvassa fel: a nő a csattanásra figyelt fel, amikor elütötték a kis Dávidkát. Csillát próbálta támogatni a baleset pillanatában, s a mentők kiérkezése előtt megpróbálták újraéleszteni a kisfiút. A nő vallomásából kiderül, hogy Carmen sokszor vigyázott a Lesi gyerekekre, mikor Csilla dolgozott - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.