L.L. Junior kisebbik fia 2019 nyarán hunyt el: a tilos jelzés ellenére átszaladt a gyalogátkelőhelyen és elütötte egy autó. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, ami most fejeződött be. Vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek az iratokat. 

L.L. Junior kisfia, Dávidka 2019 nyarán szaladt át a tilos jelzés ellenére a zebrán a XIV. kerületben, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Elütötte egy autó, az életéért pedig hiába küzdöttek a kiérkező mentősök. Édesanyja és annak barátai voltak jelen a tragédiánál, az anya ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult nyomozás, ami most lezárult.

Emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Hopp CsillátForrás: RTL

"A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálták az ügyet, tanúkat hallgattak ki, bizonyítási kísérlet keretében rekonstruálták a baleset körülményeit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves édesanyát. A Közlekedésrendészeti Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a nővel szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére" - írta a rendőrség a honlapján az ügyről. 

Hopp Csilla ügyvédje így nyilatkozott a helyzetről. Változatlanul nem értünk egyet azzal, hogy vádemelési javaslattal került az ügy ügyészségre, ezért egy összefoglaló beadványban indítványozzuk majd az eljárás megszüntetését" - mondta a Blikknek dr. Horváth Gábor.