Váratlan fordulat L.L. Junior kisfia halálának ügyében: valaki mégis börtönbe kerülhet

Hopp Csilla bíróság ítélet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Hopp Csillát felmentették a gondatlan emberölés vádja alól, a rémes történetnek még mindig nincs vége. Most várandós barátnőjét kell megvédenie.

L.L. Junior kisfia, Dávidka tragikus balesetben vesztette életét: kiszaladt az útra és elütötte őt egy autó. A Fővárosi Főügyészség nemrég közleményt adott ki Hopp Csilláról, az anyáról, akivel a baleset idején volt a kisfiú. Ám a gyerek kezét nem ő, hanem a barátnője fogta.

Hopp Csillával szemben megszüntették az eljárást Forrás: RTLKlub

Hopp Csilla így nem lélegezhetett fel, amikor az ügyészség megszüntette az eljárást ellene. Az ítélet kihirdetése után megtudta, hogy barátnője, Karmen ellen indul hivatalos eljárás, ugyanúgy gondatlan elmberölés vádjával. A bíróság álláspontja szerint ő volt az, akinek a kezéből a hároméves Dávidka kitépte magát, így őt terheli a felelősség. A vád szerint a barátnő azért felelős, mert Csilla őt kérte meg a kisfiú felügyeletére. Csilla ügyvédje szerint azonban ez az állítás nem igaz - írja a Ripost.

"Ez az állítás nem igaz, Csilla nem kérte erre Karment, ezt pedig az ügyfelem a bíróság előtt is megerősíti majd" – nyilatkozta a lapnak dr. Horváth B. Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.