Bár Hopp Csillát felmentették a gondatlan emberölés vádja alól, a rémes történetnek még mindig nincs vége. Most várandós barátnőjét kell megvédenie.

L.L. Junior kisfia, Dávidka tragikus balesetben vesztette életét: kiszaladt az útra és elütötte őt egy autó. A Fővárosi Főügyészség nemrég közleményt adott ki Hopp Csilláról, az anyáról, akivel a baleset idején volt a kisfiú. Ám a gyerek kezét nem ő, hanem a barátnője fogta.

Hopp Csillával szemben megszüntették az eljárástForrás: RTLKlub

Hopp Csilla így nem lélegezhetett fel, amikor az ügyészség megszüntette az eljárást ellene. Az ítélet kihirdetése után megtudta, hogy barátnője, Karmen ellen indul hivatalos eljárás, ugyanúgy gondatlan elmberölés vádjával. A bíróság álláspontja szerint ő volt az, akinek a kezéből a hároméves Dávidka kitépte magát, így őt terheli a felelősség. A vád szerint a barátnő azért felelős, mert Csilla őt kérte meg a kisfiú felügyeletére. Csilla ügyvédje szerint azonban ez az állítás nem igaz - írja a Ripost.

"Ez az állítás nem igaz, Csilla nem kérte erre Karment, ezt pedig az ügyfelem a bíróság előtt is megerősíti majd" – nyilatkozta a lapnak dr. Horváth B. Gábor.